kawan-kawan..

Tuesday, January 29, 2013

Kek Karamel

Mesti u olls dh pnah makan Kek Karamel kan..lupa dh taun berapa..akhir 2010 kot kek ni begitu mjd fenomena di fb n semua org nk try buat..mmg sedap la kek ni..semua pakat nak buat..ada yg xjadi la..ader yg keknya jadi tp karamelnya runtuh la..ada yang pukul putih telur tak jadi..macm2 la..kita plak alhamdulillah masa first time buat jadi la jugak wpun karamelnya nipis..he..he..tgk gmbar ni k..

Ni yg kita buat pada bulan 11 2010..kek sgt2 jadi tp karamelnyer nipis n agak lembik..tp masih bleh makan lagi la..





Tapi bila dh selalu  buat makin berjaya la..he..he..tgk gambar2 kt bawah k..ni ada yg utk buat makan sendiri..ada yg kawan tempah jugak..

Gambar sebelum kejadian n sesudahnyer..


Macam2 ader..layan je lah ek..




Antara yang ditempah juga ni..biase2 je la ni..





Post a Comment