kawan-kawan..

Saturday, February 25, 2012

Kek Coklat 2012

Salam..

just nak tunjuk gambar je lah petang2 ni....bleh pe tayang2 gambar kan..al maklumlah blog sendiri kan..he..he..

ni la kek coklat 2012..tempahan dari kawan ari tu..sesaje la nak tunjuk gambar kan...he..he..berat gak kek ni..dlm sekilo lebih gk la..


 ha..yg ni plak buat masa kt opis buat makan2..dah tak tau nak buat pe..tetiba jer mai idea nk buat agar2 ni..layan gambar je la ek..nk respi ker? tak yah la ek..senang jer..buat agar2 biase tu..pastu buh la biji selasih yang dah di rendam hingga kembang..pastu dia akan jd cm dlm gambar tu la..buat simple2 jer tp best

SELAMAT TAHUN BARU..2012..

SALAM...

Rasanya belum terlewat lagi utk ucapkan selamat tahun baru 2012..lama betul tak update blog ni..virus M melanda dan dengan kebizian di tempat kerja membataskan sikit acara utk mengarang di sini..

Nampaknya sepanjang tahun 2012 ni macam2 perkara berlaku..ni baru bulan dua..beberapa hari lagi nak masuk bulan 3..cepat betul masa berlalu yer..

Pe pun yang terjadi..hidup mesti diteruskan k..sentiasa hepi dalam apa jua perkara..no stress2 k..

cantik kan sunrise kt cherating ni..lepas subuh terus turun dr bilik utk menikmati keindahan ciptaan Illahi..mmg cantik sgt2...Subhanallah...




     ni plak sesaje je ambik gambar bayang2 sendiri..he..he..